Gran Turismo 7 Güncellemesi 1.41 Ödeme İstismarından Dolayı Kesinti Süresi Sırasında Kayboluyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri

Gran Turismo 7 Güncellemesi 1.41 Ödeme İstismarından Dolayı Kesinti Süresi Sırasında Kayboluyor - Dünyadan Güncel Teknoloji Haberleri


Polyphony Digital, Gran Turismo 7 güncellemesi 1

Spor
– Sürücü Derecelendirmesinin (DR) yarıştan sonra düştüğü, hatta düşmediği durumlar da olduğu durumlar olmuştur

Yama sonrasında nasıl değiştirilebileceğine dair spekülatif bir yorum:

Yama sonrası ödeme spekülasyonları
ileu/SgtFatCat içindebağışçılık

Hızlı yarış pp hatası büyük olasılıkla düzeltileceğinden, güncellemeden sonra ne kadar ödeme alacağımızı hesaplamaya çalıştım Oyunun mevcut durumunu kaydetmek için sunucu bakımı bittikten sonra konsolun çevrimiçi olarak yeniden bağlanması gerekir )

Bu süre zarfında yalnızca “Dünya Devreleri” içindeki “Arcade Yarışı” oynanabilecek, ancak “Spor” modu da dahil olmak üzere çeşitli çevrimiçi özelliklere erişilemeyecek 410) yayınladı ve bu, herhangi bir yeni içerik getirmeyen habersiz bir yamadır 11

Gran Turismo 7 21 Kasım Down Programı:

Gün ve Saat]

Başlangıç: 21

Gran Turismo 7 Güncelleme 1

Geliştirici ekibinin üzerinde çalıştığı bilinen sorunlar da aşağıda mevcuttur Bu durumda ev sahibi yarışa başladığında uygulama hatası oluşacaktır

Gran Turismo 7 Bilinen Sorunlar (14 Kasım itibarıyla):

Tasarım Editörü
– Özel kanat takılı bazı araçlarda, aracın tamamı boyanırken kanadın uç plakaları doğru şekilde boyanmayabilir 2023 01:00 EST / 06:00 UTC / 15:00 JST / 17:00 AEDT

Bitiş: 21 Tüm oda üyelerinin odaya çıkıp tekrar girmeleri yarışın başlamasına olanak sağlayacaktır 2023 03:00 EST / 08:00 UTC / 17:00 JST / 19:00 AEDT

(Yukarıdaki saatlerin değişebileceğini lütfen unutmayın
– Lobide, bir yarışı tamamlamanın kullanıcıların daha fazla ilerlemesine izin vermediği durumlar olmuştur 410 Yama Notları:

Polyphony Digital henüz resmi yama notlarını yayınlamadı, ancak topluluk bunun ödemelerle ilgili bir istismarı engellemek olduğunu varsayıyor

Dünya Devreleri
– Hızlı Yarışlarda ve Özel Yarışlarda, seçilen rakip arabaları ve bonus ödüllerini belirleyen Performans Puanları (PP), herhangi bir ayarlama öncesinde PP değerine göre yanlış hesaplanıyor

Ayrıca sunucular çevrimdışıyken oyundaki ilerleme kaydedilemez

Çok Oyunculu
– Lobide ekranda “Hazırlanıyor” yazısının görüntülendiği ancak Sunucunun yarışı başlatamadığı durumlar olmuştur Oyun güncellemesi sunucunun kapalı olduğu süre boyunca yayınlandı ve aşağıdaki yama notlarından yenilikleri okuyabilirsiniz

Kaynak: Gran-Turismo



oyun-6

500~599pp: ~310600 400~499pp: ~413200 300~399pp: ~588700 200~299pp: ~830800 100~199pp: ~1031700

Manuel taşlama için 300~399pp civarında ayarını bozacak başka bir hızlı araç bulmam lazım, ama yamadan sonra imkansız görünüyor

Benim için… Le mans’a geri dönme zamanı 30 dakika/spa 1 saat hahaha

Bunun dışında GT7’nin kapalı kalma süresine ilişkin programı da aşağıda bulabilirsiniz 11 41 Yama Notları | Gran Turismo 7 Güncelleme 1
– Lobide, aynı odadaki oyuncuların üye listesinde veya yarış sırasında görünmediği durumlar olmuştur )
・Thrustmaster® T-GT / T-GT II
・Logitech® G G923
・Logitech® G PRO Yarış Direksiyonu

Sorunu çözmeye çalışırken herhangi bir sorunla karşılaşmamak için lütfen değeri 125 veya daha düşük bir değere ayarlayın

Uygulama Hatası / İlerleme Engelleyici
– Belirli Yarış Etkinliklerinde uygulama, Ödüller ve Derecelendirme ekranında çökerek daha fazla ilerlemeyi engeller

Denetleyici
– ‘Seçenekler’ menüsü altındaki ‘Titreşim Gücü’ değeri 130 veya daha yükseğe ayarlandığında, titreşimler aşağıdaki denetleyicilerle doğru şekilde üretilmez:
・DualSense™ Kablosuz Kumanda (yalnızca PS5® sürümü 41’i (PS5 sürüm 1

Resmi GT7 yama notları çıktıktan sonra makaleyi güncelleyeceğiz